4. načini zaslužka

PictureEna linija. Ena ekipa. Ena vizija.  

V direktnem marketingu so običajno predstavniki, distributerji ali člani preprosto sredstvo družbe, in le majhen odstotek je tistih, ki so pridobili številne koristi za svoje trdo delo. V Manduri, smo posebej izbrali naziv neodvisnih lastnik podjetja (IBO), za tiste, ki sodelujejo pri prodaji naših izdelkov. IBOji niso le sredstvo za Manduro, zaradi njih podjetje Mandura obstaja. Odločili smo se, da sestavimo najboljši in unikaten kompenzacijski načrt, ki spodbuja uspešnost IBOjev. Mandura je prvo podjetje, ki je kdajkoli izvajalo kompenzacijski načrt, imenovan "Straight Line  Matrix". S tem revolucionarnim načrtom, ko se posameznik vpiše kot Mandura IBO, vsak IBO, ki se vpiše potem spada v njihovo organizacijo, ne glede na to, kdo osebno sponzorira nove IBOje. V Manduri, želimo, da bi razumeli, KAM provizije gredo.
S poznavanjem tega, boste imeli najboljšo priložnost postati uspešni s tem neverjetnim izdelkom. Mandura kompenzacijski načrt je bil zasnovan, da bi IBO imel več dohodka kot odhodka za razliko v drugih podjetjih v tej panogi.  Koliko?

To je popolnoma odvisno od vas! Naš cilj je, da bomo absolutno najbolje pripravili vas, da bi bili uspešni.

Z Mandura Straight Line Matrix načrtom, smo ustvarili štiri različne načine za vas, da zaslužite in doživite blaginjo v tej izjemni priložnosti.

4. načini zaslužka:

1. Prodaja na drobno QV (50%) Provizija


 Za vsakega posameznika, ki se registrira kot MANDURA  končni uporabnik, boste vi kot njegov IBO  prejeli $ 20 (15,83 €) za dva zaboja, $ 10 (7,91€) za en zaboj, $ 5 (3,95€) za dve steklenici in 2,50 $ (1,98 €) za vsako steklenico. Vsa prodaja na drobno se šteje kot kvalificirani volumen (QV), in ni nobenih omejitev  glede števila prodanih izdelkov na drobno, ki jih opravite. Prav tako, kot IBO, lahko kupite MANDURA po veleprodajni  ceni  in osebno prodajate na drobno.

Kvalifikacije

Da bi bili upravičeni do te provizije, morajo vaši kupci po maloprodajni cenah za nakup MANDURA izdelkov obiskati neposredno uradno spletno stran MANDURA z uporabo vaše IBO številke. Morali boste spremljati vse prodaje, ki niso opravljene prek spletne strani za svoje davčne obveznosti.

Če želite prejemati  provizijo od prodaje na drobno, morate biti aktivni in vpisani kot IBO in v dobrem stanju z MANDURA podjetjem.

2. Skupinski Volumenski Bonus  GV (50%) Provizija


Da bi še dodatno nagradili naše vodje in njihova osebna prizadevanja, smo za njih ustvarili mesečni skupinski volumenski Bonus.

Ni omejitev čtevila IBOev, ki jih osebno vpišete. Prosimo, glejte sliko spodaj za več podrobnosti.

Kvalifikacije

   Če želite prejemati te provizije, morate biti aktivni in se vpisani kot IBO in v dobrem stanju z MANDURA podjetjem. 3. Builder Bonusi BB ($ 40 - $ 100)  Provizija   Za vsakega IBOja, ki se vpiše za 3, 5, 7 ali 10  zabojev Builder paket, bomo plačati $ 40, $ 60, $ 80, ali $ 100 do 1. in 2. Builderja, ki je kvalificiral oziroma, glede na globino. Ta Bonus bo izplačan za prvi mesec. Za vse ostale mesece v katerem je Builder paket kupljen se plača prek sedanjih 8 generacij skupinskega Bonusa. Prosimo, glejte diagram na strani 5 za več podrobnosti. Ni omejitev za ptevilo IBOjev, ki jih  lahko osebno vpišete v Builder paket, in Builder Bonus se plača za neomejeno število stopenj za prva 2 kvalificirana Builderja.  Kvalifikacije


 Da bi bili upravičeni do Builder bonusev, morate ohraniti vsaj 248 QV.  Prav tako morate biti aktivni in vpisani kot IBO in biti v dobrem stanju z Mandura  podjetjem.
 4. Ekipni Volumenski Bonusi TV (20%)   (20% vseh prihodkov podjetja plača v 20 ločenih 1% Bazenih)

Provizija    Ko se vpišete kot IBO v  MANDURA  podjetju, vam bo dodeljena IBO številka. Na primer, 90523001 pomeni 9 = leto 05 = 23 = Mesec Dan in 001 = številka naročila. S takim kompenzacijskim  načrtom, vsak IBO, ki se vpiše v MANDURA â„¢,  bo avtomatično dan v vašo organizacijo in spada v vaš¡ ekipni volumenski bonus (TV), ne glede na to, kdo osebno vpiše nove IBOje.  Na primer, ko MANDURA  proda 100.000 primerov na mesec, bi skupni prihodki bili približno 10.000.000 $ na mesec. Vsak 1% bazen, ima vrednost $ 100.000 in bi se delil s številom IBOjev, ki so dosegli pozicijo, da imajo pravico od dela bazena..  Z uporabo tega primera, če ste usposobljeni kot Sapphire Crown bi dobili delež iz 9 ločenih 100.000 $ bazenih. Z uporabo istega primera, če ste bili opredeljeni kot Grand Imperial Crown, bi dobili delež iz 15 ločenih 100.000 $ bazenih.   Spodaj so navedene provizije iz bazenov za SAMO prvih 6 držav, k iso bile odprte 01.09.2010 !!!   Skupni prihodki od naročil Mandura izdelkov samo za mesec september 2010 = 420.434,00 $

1% bazen je vseboval = 4,204.34 $

Izplačila so bila sledeča:

(1) Krona  1,67 $ na člana (2) Bronasta krona 2,65 $ na člana (3)-Srebrna krona 3,30 $ na člana (4)-Zlata krona 3,93 $ na člana (5), Platinasta krona 4,67 $ na člana

(6)-Onyx krona 6,84 $ na člana

(7)-Opal krona 8,78 $ na člana

(8)-Topaz krona 10,70 $ na člana

(9)-Safirna krona 12,59 $ na člana

(10)-Diamantna krona 13,83 $ na člana

(11)-Royal krona 19,02 $ na člana (12)-Premier Royal krona $ 131,39 na člana (13)-Elite Royal krona $ 247,31 na člana (14), Imperial Royal krona $ 350,36 na člana Trenutno nimamo nikogar ki se je uvrstil višje od Imperial Royal krone za bonus bazene. Ne pozabite, morate imeti GV in TV da izpolnjuje pogoje za 1% bonus v bazenih.

Če pogledate so ljudje zaslužili več kot 800 $ samo iz 1% bonus bazenih.
Kaj se zgodi, ko zrastemo, ko se razširimo v druge države, ko povečamo naročila?

Prosimo, imejte vizijo in si  predstavljajte, koiko bodo ti bazeni vredni ko naš prihodek ne bo samo  $ 400.000 ampak 4.000.000 $ ali $ 40.000.000,  ali kot nekateri giganti  400.000.000 $ na mesec.
IBOji, ki bodo ostali z nami jim tega ne bo treba predstavljati, saj bo to realnost za njih. Prav tako si predstavljam ljudi, ki so delali za Microsoft, Google, Amway in Mary Kay,  ki pa so verjeli v ta podjetja v zgodnjih fazah, saj je bilo tudi nekaj težav. Ali mislite da si želijo, da bi ostali seveda s temi družbami? Izbira je vaša. Boste ostali z nami?
 Kvalifikacije   Za izpolnjevanje pogojev za posebno pozicijo, morate biti aktivni in doseči zahtevane GV & TV za pozicijo. Če želite prejemati prihodke, morate biti aktivni in vpisani kot IBO in v dobrem stanju z MANDURA .                  

Izračunajte si morebiten zaslužek z našim kalkulatorjem.
 PRIDRUŽITE SE NAM !!